fbpx

Diep bedroefde moeder uit Wanica: mijn dochter is geen hoer, ik smeek, stop!

“ik kan niet meer goed slapen, niet normaal meer eten, ik huil de hele dag en veel uren ook in de nacht. Ik ga verschrikkelijk kapot van verdriet. Deze beesten hebben mijn leven en dat van mijn dochter totaal vernield. Ik haat ze zeer diep, tot in hun ‘tandengat'”, vertelt de radeloze moeder van de 19- jarige N. uit Wanica.

N. is al enkele weken slachtoffer van ernstige roddelpraktijken op de Surinaamse sociale media. De tiener wordt uitgemaakt voor een ordinaire hoer die- volgens de roddelaars- het bed al met vele tientallen mannen zou hebben gedeeld in ruil voor geld. 

“Mijn kind heeft nog nooit seks met een man gehad. Ik steek mijn handen in het vuur voor haar. Wat haar is overkomen, is ronduit verschrikkelijk. Ze durft het huis niet meer uit, huilt de hele dag en ziet het leven niet meer zitten. Ik voel haar erge pijn ook. Ellendig! Mijn dochter is slachtoffer van jaloerse gekken en beslist geen hoer”, zegt de moeder vol overtuiging aan GFC Nieuws.

De moeder heeft een vermoeden dat twee jaloerse nichten van haar kind achter de roddelpraktijken zitten. Ze heeft echter geen bewijs.

Via GFC doet ze een beroep op allen die zich schuldig maken aan deze handelingen. “Laten jullie mijn dochter met rust! Jullie weten niet wat jullie aanrichten! Ik smeek, stop, doe niet mee aan het kapot maken van onschuldige mensen. Niet alleen mijn dochter, maar niemand, niemand, niemand verdient dit! Stop alsjeblieft”, aldus de radeloze moeder.