fbpx
Facebook Pagelike Widget

Dienstverlening SZF niet gestopt

GFC NIEUWS- De adviezen en maatregelen omtrent COVID-19 van de Surinaamse autoriteiten nopen de Stichting Staatsziekenfonds (het SZF) verantwoordelijkheid te nemen in het niet verder verspreiden van het virus.

De richtlijnen van de autoriteiten worden door het SZF heel serieus genomen, zegt directeur Rick Kromodihardjo.

In het kader van bovenstaande heeft het SZF ingaande 23 maart de publieke hallen gesloten voor het publiek. Echter, dit betekent geenszins dat daarmee de dienstverlening is gestaakt.

De dienstverlening is aangepast middels digitale processen die te volgen zijn via de website (www.szf.sr). Dit heeft als voordeel dat onze cliënten middels digitale oplossingen worden bediend en op die manier niet van huis hoeven voor het doen van zaken bij het SZF.

De dienstverlening gaat onverkort door, hetzij met gewijzigde processen waarbij wij veel meer gebruik zullen maken van digitale meldingen via e-mail, Whatsapp en inbellen. Voorzieningen en verlenging van de geldigheidsduur van de kaarten zullen op bovengenoemde manier ook door gecommuniceerd worden naar de begunstigden.

Zowel de dienstverlening als de zorginkoop bij de dienstverleners blijven gegarandeerd. Met ingevoerde maatregelen vormt het SZF geen uitzondering op alle andere bedrijven die uit hoofde van hun verantwoordelijkheid hun diensten aanpassen aan de huidige omstandigheden.

De digitale diensten zijn te bereiken via:

Aanvraag nieuwe verzekering: [email protected]

Premiebetaling Vrijwillig Verzekerden: [email protected] of +597 722 10 36 (whatsapp/sms)

Verlenging geldigheidsduur Verplicht Verzekerden: [email protected]

Restitutie: +597 881 44 65 of +597 863 73 18 (whatsapp/sms)

Thuiszorg: [email protected]

Ontheffingen: [email protected]

Meer nieuws

Galibi wil alcoholmisbruik de kop indrukken

GFC NIEUWS- Door vandaag een alcoholvrij sportevenement in Galibi te houden, willen de initiatiefnemers gevallen van alcoholmisbruik in de dorpen Christiaan- en Langamankondre reduceren.

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…