fbpx
Diefstalverdachte aangehouden, kompaan voortvluchtig

De politie van het ressort Centrum heeft de 49-jarige Robby S. aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal.

Robby wordt ervan verdacht op 15 mei met een kompaan een man aan de Waterkant, ter hoogte van de Vreedzaam Markt, met geweld te hebben beroofd van zijn portemonnee inhoudende SRD 400, euro 400, en U$ 600.

Volgens verklaring van het slachtoffer werd hij door de twee verdachten benaderd. Eén van ze bracht hem gelijk met een scherp voorwerp een steekverwonding toe in zijn buikstreek. Hierna verlieten de straatrovers de plek met medeneming van zijn portemonnee.

Omstanders gingen de twee verdachten achterna, hielden Robby aan en droegen hem over aan de politie. Hij verklaarde zich niet schuldig te hebben gemaakt aan dat strafbaar feit, maar zijn kompaan, die kon vluchten met de buit.

Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Meer nieuws

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.