fbpx

Dief rent politiebureau binnen op zoek naar hulp

De politie van Latour kreeg op zondag 3 juni een melding binnen dat ter hoogte van de Brandweer aan de Toekomstweg enkele jongens achter een man rende.

Bij aankomst op de plek werd één van de jongens met een verwonding aan zijn knie aangetroffen. Hij verklaarde dat hij samen met enkele vrienden bezig was zich te vermaken. Op een bepaald moment werd een mobiele telefoontoestel van één van de jongens door een man weg genomen. De dief koos het hazenpad achterna gezeten door de jongens.

Tijdens zijn vlucht greep de verdachte, de 39-jarige Jobe N., op een gegeven moment naar een steen en gooide die in de richting van de jongens, waarbij hij gewond raakte aan zijn knie. De overige jongens zetten de achtervolging voort.

BEKIJK OOK
Filipijnse verpleegkundigen versterken NICU-afdeling AZP

De dief die geen uitweg meer had, rende voor hulp het politiebureau van het ressort Nieuwe Haven binnen. De jongens deden hun relaas en werd de “hulpbehoevende” dief aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour.

Het gestolen toestel is op maandag 4 juni in een bosschage in de directe omgeving van het voorval gevonden en afgestaan aan de eigenaar.(GFC)