Dief probeert slachtoffer te verkrachten

Giovanni wordt ervan verdacht een vrouw te hebben beroofd van SRD 200,-. Tijdens de beroving werd ze betast en probeerde hij haar te verkrachten.

De vrouw was op zoek naar een huurwoning in het ressort Flora en kwam in contact met Giovanni die aangaf een huurwoning ter beschikking te hebben die zij meteen mocht bezichtigen.

De woning verkeerde in deplorabele staat. Het slachtoffer vroeg aan Giovanni als hij een loopje met haar nam en gaf aan daar moeite mee te hebben.

Giovanni trok een mes tevoorschijn en onder bedreiging met dat wapen nam hij SRD 200,- van de vrouw weg. Hij wilde ook haar mobiele telefoontoestel afpakken, maar de vrouw kon het toestel in een bosschage gooien.

Giovanni greep haar vast en begon haar onzedelijk te betasten. Hij wilde haar ontkleden, maar zij verzette zich hevig daartegen.

De vrouw kon zich uit zijn greep bevrijden en vluchtte weg. Zij zocht hulp bij het personeel van een Carwash in de buurt. De politie werd toen gelijk ingeschakeld.

De politie van Flora opende gelijk een klopjacht op Giovanni en op zondag 3 maart werd hij aangehouden.

De man ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten waarvan hij verdacht wordt. Voorts beweert hij 5 jaren geleden een relatie te hebben gehad met het slachtoffer.

De vrouw ontkent dat ten stelligste en blijft bij haar verklaring dat zij Giovanni voor die bewuste donderdag 28 februari niet kende.

De verdachte is hangende het onderzoek door de politie van Flora in verzekering gesteld.

Overige berichten