fbpx

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant.

De benadeelden deden aangifte van diefstal bij de politie van het bureau Centrum. Het eerste slachtoffer verklaarde dat hij zijn handelszaak op de Centrale Markt op vrijdag 18 mei verliet, nadat hij die had afgesloten.

In de nacht van zaterdag 19 mei ontdekte zijn zwager dat het slot van de achterdeur van de zaak kapot was geslagen. De eigenaar ging naar zijn zaak en kwam tot de ontdekking dat daaruit twee 28 lbs gascilinders, een doos met gereedschappen en een geldbedrag in Surinaamse dollars waren gestolen.

BEKIJK OOK
Film ‘A blaka batra fu Blaka’ op tour in Marowijne

Op camerabeelden is te zien hoe Krishnapersad M. de handelszaak binnendrong en de goederen en geld nam. Vanaf dat moment begon de politie met de opsporing van deze verdachte.

Op maandag 27 mei deed de tweede persoon aangifte van inbraak bij zijn eettent op de Vreedzaam Markt. De wijze van inbraak was nagenoeg op dezelfde manier. Uit de eettent zijn twee 28 lbs gascilinders en een lichtmotor buitgemaakt.

Enkele uren na de tweede aangifte werd Krishnapersad in het stadscentrum gesignaleerd en aangehouden. Hij is door de politie in verzekering gesteld.