fbpx
Diamanten huwelijk echtpaar Kromopawiro-Sowidjojo

Te midden van hun kinderen, overige familieleden en genodigden, herdacht het echtpaar Kromopawiro – Sowidjojo op zaterdag 18 mei jongstleden, hun 60-jarig huwelijksjubileum.

Het echtpaar heeft zestig jaren lang liefde en trouw met elkaar gedeeld, met als basisingrediënten begrip, geduld en verdraagzaamheid.

Bij dit heugelijk feit bracht de districtscommissaris van Para Armand Jurel, samen met de bestuursdienst een bezoek aan het echtpaar om hen namens de president van de Republiek Suriname te feliciteren en een enveloppe en bloemstuk te overhandigen.

Gimo Kromopawiro is geboren op 12 oktober 1938, in het district Suriname. Hij komt uit een gezin van zeven kinderen, waarvan hij de 6de is. Hij heeft als jonge man gewerkt voor de Suralco, tot aan zijn pensionering toe.

Sini Kromopawiro-Sowidjojo, is geboren op 12 december 1943, in het district Commewijne. Zij is altijd huisvrouw geweest en heeft de zorg van haar gezin altijd vooropgesteld. Veder houdt ze zich bezig met tuinieren.

Het echtpaar heeft 7 kinderen gehad, waarvan 2 reeds overleden zijn. Verder bestaat de familie uit 11 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen. De oudste kleindochter gaf aan blij te zijn om haar grootouders nog te midden van de familie te hebben.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…