fbpx
Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat vaginale chirurgie het afgelopen jaar behoorlijk in de lift zat. Zo steeg de vraag naar designervagina’s met bijna 50%.

Schaamlipcorrecties waren daarbij het meest geliefd en noteerden in één jaar tijd een stijging van maar liefst 45%. De immense populariteit van vaginale chirurgische ingrepen zou volgens de aanwezige experten te wijten kunnen zijn aan de pornowereld.

In de Verenigde Staten, Brazilië, Japan, Italië en Mexico wordt cosmetische chirurgie het vaakst uitgevoerd. Azië blijkt echter de snelst groeiende markt.

Meer bizar nieuws

Make-upartiest maakt meest bizarre creaties

GFC NIEUWS- De 19-jarige Amerikaanse jongen achter het Instagramaccount Cupidsvault begon ooit met het jatten van lipsticks van zijn zus, maar heeft inmiddels een succesvol…

Pasgeboren tweeling heten Covid en Corona

GFC NIEUWS- Een koppel in de Indiase staat Chhattisgarh hebben hun pasgeboren tweeling Corona en Covid genoemd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem…