fbpx

Delen PVF onder paraplu van VHP

De Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP) onder leiding van VHP-voorzitter Chan Santokhi en delen van de Politieke Vleugel van de FAL(PVF) onder aanvoering van Soedeschand Jairam hebben na vruchtbare gesprekken gevoerd te hebben een samenwerkingsdocument getekend, waarbij delen van de PVF onder de paraplu van de VHP samen verder zullen optrekken.

In overleg zullen partijen het proces van integratie en positionering van de leden van de PVF onder leiding airam verder bespreken.

Het gaat om een samenwerking waarbij alle leden van de PVF onder aanvoering van Jairam worden opgenomen in de VHP-structuren. Om opgenomen te worden in de structuren van de VHP, dienen de nieuwe leden eerst hun lidmaatschapsformulieren in te vullen.

Naast de samenwerking met delen van de PVF hebben zich nog 2 andere groepen aangemeld bij VHP Nickerie. Eén staat onder leiding van Stephen Madsaleh en de andere onder leiding van Hadji Abdul Ilahibaks. Deze groepen zijn officieel toegetreden tot de VHP.

OOK INTERESSANT
Weer Afrikaanse toestanden in Paramaribo: geen druppel water uit de kranen

Jairam, Madsaleh en Ilahibaks nemen ook zitting in de leiding van VHP Nickerie, in de positie van ondervoorzitter. De bedoeling is ook dat Jairam adviseur wordt van het VHP hoofdbestuur, nadat alle formaliteiten in orde zijn. Door de toetreding van deze 3 groepen zijn alle doelgroepen vertegenwoordigd in VHP Nickerie.

De toetreding betekent een enorme aanwinst voor de VHP, laat de partij weten. “Er zal gegarandeerd een beter resultaat geboekt worden in 2020. De VHP gaat verder werken aan de eenheid en versterking van de partij om tenminste 4 van de 5 zetels in Nickerie te behalen”.