fbpx
Delegatie ‘Israel United in Christ’ in Suriname

Een delegatie van het hoofdkwartier van Israel United in Christ (IUIC) onder leiding van bishop Nathanyel Israel is vanaf 6 tot en met 11 mei in Suriname.

Het doel is volgens de organisatie om degenen die in dit land zijn verspreid door de trans-Atlantische slavenhandel te herstellen en terug te doen keren tot de God van Israël, zoals dat is geschreven in Jesaja 49:6.

Ook zal de delegatie verschillende ‘Institutions of Learning’ oprichten in Suriname, waardoor de nazaten kennis kunnen verkrijgen over hun geschiedenis en de geboden van God.

IUIC is een organisatie van een georganiseerde natie, die is opgericht in 2003 in de Verenigde Staten van Amerika. “Wij richten ons op het onderwijzen van de nazaten van slavernij en slavenhandel over de geboden van de God van Abraham, Isaak en Jacob en het geloof en de genade in Christus, zoals is geschreven in Openbaringen 14:12. Onze leer is dus gebaseerd op de wetten van God en het geloof in Zijn Zoon die de wereld Jezus Christus noemt.

Onze missie is het onderwijzen van de bekering tot God aan de verloren stammen van het huis van Israël. Onze visie is het koninkrijk van God te vestigen op aarde en het binnen brengen van de tweede komst van onze Heer en Redder Jezus Christus”, laat de organisatie optekenen.

Het hoofdkwartier is gevestigd in New York/USA en heeft verschillende congregaties in Noord-Amerika, het Caribischgebied, Europa en Afrika.

Gedurende het verblijf in Suriname zal men leringen geven in de straten van Paramaribo en enkele andere districten.

“Onze mensen moeten allemaal de waarheid leren, namelijk dat zij de Bijbelse 12 stammen van de natie Israël zijn. Ongehoorzaamheid aan de wet van God is ten grondslag aan al hun problemen. Zij lijden overal ter wereld aan dezelfde raciale, sociale en economische problemen. De gang naar de stembus heeft hun niet geholpen. Christelijke kerken hebben hun gefaald. Het is tijd voor verandering. In deze laatste dagen willen wij het medicijn van de Bijbel aan zieke mensen geven, en dan pas zullen de dingen beginnen te veranderen”, aldus de organisatie.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…