fbpx

Delegatie ‘Israel United in Christ’ in Suriname

Een delegatie van het hoofdkwartier van Israel United in Christ (IUIC) onder leiding van bishop Nathanyel Israel is vanaf 6 tot en met 11 mei in Suriname.

Het doel is volgens de organisatie om degenen die in dit land zijn verspreid door de trans-Atlantische slavenhandel te herstellen en terug te doen keren tot de God van Israël, zoals dat is geschreven in Jesaja 49:6.

Ook zal de delegatie verschillende ‘Institutions of Learning’ oprichten in Suriname, waardoor de nazaten kennis kunnen verkrijgen over hun geschiedenis en de geboden van God.

IUIC is een organisatie van een georganiseerde natie, die is opgericht in 2003 in de Verenigde Staten van Amerika. “Wij richten ons op het onderwijzen van de nazaten van slavernij en slavenhandel over de geboden van de God van Abraham, Isaak en Jacob en het geloof en de genade in Christus, zoals is geschreven in Openbaringen 14:12. Onze leer is dus gebaseerd op de wetten van God en het geloof in Zijn Zoon die de wereld Jezus Christus noemt.

Onze missie is het onderwijzen van de bekering tot God aan de verloren stammen van het huis van Israël. Onze visie is het koninkrijk van God te vestigen op aarde en het binnen brengen van de tweede komst van onze Heer en Redder Jezus Christus”, laat de organisatie optekenen.

BEKIJK OOK
Prison Fellowship doneert schoolspullen aan kinderen gedetineerden

Het hoofdkwartier is gevestigd in New York/USA en heeft verschillende congregaties in Noord-Amerika, het Caribischgebied, Europa en Afrika.

Gedurende het verblijf in Suriname zal men leringen geven in de straten van Paramaribo en enkele andere districten.

“Onze mensen moeten allemaal de waarheid leren, namelijk dat zij de Bijbelse 12 stammen van de natie Israël zijn. Ongehoorzaamheid aan de wet van God is ten grondslag aan al hun problemen. Zij lijden overal ter wereld aan dezelfde raciale, sociale en economische problemen. De gang naar de stembus heeft hun niet geholpen. Christelijke kerken hebben hun gefaald. Het is tijd voor verandering. In deze laatste dagen willen wij het medicijn van de Bijbel aan zieke mensen geven, en dan pas zullen de dingen beginnen te veranderen”, aldus de organisatie.