fbpx

Dejean Kamsi uitgeroepen tot beste speler van Suriname in Challenge Series U14 toernooi

Dejean Kamsi met zijn trainer op de foto. Een van de vele foto’s die tijdens het CFU Challenge Series U14 toernooi met hem zijn gemaakt. Kamsi viel op door zijn goede spel en blijkt te zijn uitgeroepen tot de beste speler van Suriname tijdens het toernooi.

“De wijze waarop we op sommige momenten hebben gevoetbald dat was geweldig om te zien,” aldus trainer Regillio Vroom. “We hebben ons visitekaartje afgegeven en laten zien waar we als voetballand Suriname horen, dat kwam door ons spel daar wel uit naar voren. We hebben met dit toernooi het zelfvertrouwen van de spelers opgepoetst, zoveel is wel duidelijk. We kunnen trots zijn op de U14 van Suriname”.

BEKIJK OOK
Belastingdienst informeert internationale vertegenwoordigingen over btw

Ook voorzitter John Krishnadath is verheugd met de prestatie van de tieners: “de Surinaamse Voetbalbond is erg trots op Dejean Kamsi, op zo een jonge leeftijd bevestigt hij reeds wat de FIFA over Suriname in haar Jaaroverzicht van 2017 zegt, dat Suriname een land is dat Traditioally an exporter of great players… is”.

Het zet ook kracht bij aan wat FIFA verder van ons zegt en dat is dat “….the Suriname FA is looking to nurture a new footballing generation…..”.

Met het uitroepen van Kamsi tot de beste speler van Suriname in Jamaica zorgt hij ervoor dat de ego van alle Surinamers waar ook ter wereld gestreeld wordt.