fbpx

Deepak Gangadin nieuwe voorzitter Sectie Algemeen Artsen VMS

GFC NIEUWS- Deepak Gangadin werd op 16 december gekozen als nieuwe voorzitter van de Sectie Algemeen Artsen van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS)
Verder bestaat het nieuw bestuur uit de leden: Indra Moenesar, Sandhia Ramnarain, Concetta Wolf, Shiv Tedjai, Rewin Ramkisoen, Krishna Ramdjielal en Zaira Goedschalk.
Het Sectiebestuur heeft als belangrijkste doel om samen met het Bestuur van de VMS en andere partners in de Zorg de gezondheidszorg in Suriname verder te helpen verbeteren alsook de goede kwaliteit van de zorg aan iedere burger zoveel mogelijk te helpen waarborgen.
Enkele van de knelpunten die dringende aandacht vergen zijn: Het streven naar gelijkheid in de aanpassingen van de tarieven alsook naar uniforme verrichtingenlijsten voor de verzekeraars; dit opdat de praktijkkosten dan beter gedekt worden, waardoor betere kwaliteitszorg mogelijk wordt voor de patiënten in de eerste lijn. Hierdoor kan ook een onnodig grote stroom patiënten naar de ziekenhuizen worden vermeden, waarmee de patiënt zelf gebaat is en zulks daarnaast ook nog eens vele kostenbesparingen met zich mee zal brengen, wordt vermeld in een persbericht.
Verder streeft het bestuur ernaar om artsen die nog geen lid zijn van de VMS, te bewegen om lid te worden, hetgeen in het belang is van zowel de arts als de beroepsgroep.

BEKIJK OOK
Bewaker visbedrijf en kompanen aangehouden voor diefstal grote partij garnalen