‘Deep throat’-act met 25 centimeter wordt sekswerker bijna fataal

Freddy Alanis (19) uit Chicago is geen verlegen type. Althans, hij zit er niet echt mee dat de hele wereld lacht om zijn keelblessure. Althans, om de manier waaróp hij aan de keelblessure kwam.

Alanis kwam een vroegere buurman tegen op de homodatingsite Grindr.

Hij verwende de buurman oraal met groot enthousiasme en met veel diepgang, ondanks het feit dat buur behoorlijk fors geschapen was: minstens 25 centimeter qua lengte – “a hulk-sized dick,” vertelt Freddy achteruitkijkend aan Them.

Na de daad merkte Fred dat hij mogelijk toch iets te gretig was geweest: “Ik voelde wat pijn op de borst, maar ik dacht dat het gewoon een reactie was op wat wij hadden gedaan.”

Huilend van pijn

De volgende ochtend werd Freddy wakker, huilend van een scherpe pijn in de borststreek.

De dokter vertelde hem dat er een scheur was in zijn luchtpijp en “dat het alleen maar van gisteravond kon komen.”

“De kans dat het gebeurt en het feit dat het gebeurde is krankzinnig omdat de dokter me vertelde dat het scheuren van de luchtpijp door orale gemeenschap maar ééns in de miljoen keren, misschien wel honderd miljoen keren, voorkomt.”

Het moeilijkste was om zijn ouders de ware toedracht te vertellen: “Zij weten dat ik homo ben, zij weten alleen niet dat ik een hoer ben,” zou hij tegen Them gezegd hebben. Op Queerty komt hij hierop terug en zegt dat hij geen hoer is, maar door Them verkeerd geciteerd zou zijn.

Foto: Twitter