‘De Toekomst’ doneert laptops aan jeugdvertegenwoordigers

GFC NIEUWS- De jongerenorganisatie ‘De Toekomst’ heeft zes laptops gedoneerd aan jeugdvertegenwoordigers.
Het gaat in deze om de groep van youth officers van Caricom en SDG. Deze laptops zullen zij inzetten om de werkzaamheden, ter behartiging van de belangen van de jeugd, uit te voeren.
Dit initiatief is opgepakt door de jongerenorganisatie, nadat gebleken is dat de jongerenvertegenwoordigers, voor het uitvoeren van hun werk, dringend behoefte hadden aan laptops.
Deze geste is mogelijk gemaakt met ondersteuning vanuit het Kabinet van de President en het ministerie van Sport en Jeugdzaken. De overhandiging van de laptops heeft plaatsgevonden op 29 januari 2020 in het gebouw van het Nationaal Jeugd Instituut.
Tatjana van Eer, bestuurslid van De Toekomst, heeft op de jongeren een beroep gedaan om zorgvuldig om te gaan met de laptops. “Ik hoop dat jullie er goed gebruik van zullen maken.”
Kedescha Ansoe, secretaresse van de jongerenorganisatie, zegt dat haar groep andere jongeren wil ondersteunen om te participeren in het jongerenwerk.
“We hebben verschillende organisaties een sponsoringsverzoek gestuurd om dit project uit te voeren. We hebben daarbij aangegeven dat het jongeren zijn, die hebzuchtig en nieuwsgierig zijn om te participeren.”

Overige berichten