De Telesur 4G LTE sneltrein gaat in volle vaart verder

Telesur heeft vol trots het uitrollen van het 4G LTE netwerk voor mobiel aangekondigd.

Directeur Mike Antonius geeft een update over de werkzaamheden, “Alle resources worden ingezet om onze klanten zo snel als mogelijk deze snellere optie aan te bieden.”

Telesur is met deze service gestart in Paramaribo Noord en Centrum. Paramaribo Zuid was het volgende gebied welke moest worden opgeleverd.

Antonius geeft door dat intussen niet alleen Paramaribo Zuid opgeleverd is, maar dat men intussen ook in Wanica 4G LTE service heeft voor mobiel. “We zien dat veel klanten hun ervaringen en screenshots met de hoge snelheden delen via social media. We werken volgens een strakke planning om ook de overige gebieden zo snel mogelijk aan te sluiten.”

Gerefereerd wordt naar de werkzaamheden die momenteel in Nickerie gaande zijn, omdat dit gebied binnenkort op het sneller mobiel systeem wordt gekoppeld.

Antonius geeft aan dat met elke stap de realisatie van de e-Suriname visie dichterbij komt. Telesur gelooft in de potentie van Suriname en de impact die elke burger kan maken in de nieuwe digitale wereld. Hij nodigt de klanten uit de bekendmakingen te blijven volgen om te weten wanneer hun gebieden zullen worden aangesloten.

Naar meer berichten...

Naar meer berichten...