fbpx
De Surinaamsche Bank versoepelt coronamaatregelen, kantoor Kasabaholo permanent gesloten

GFC NIEUWS- De Surinaamsche Bank heeft vanaf vandaag de recent doorgevoerde coronamaatregelen versoepeld. Dat laat de bank via bankmail weten aan haar klanten.

Wij verruimen vanaf vandaag onze dienstverlening. Voor kasdiensten, aanvragen van termijndepositos en creditcards hoeft er geen afspraak meer gemaakt te worden. Voor het openen van rekeningen en aanvragen van particuliere leningen kunt u via de afsprakenkalender een afspraak maken.

Kantoor Hermitage Mall en Moengo blijven tot nader order gesloten. Kantoor Kasabaholo is permanent gesloten. Op kantoor Kwatta kunt u uitsluitend via een afspraak terecht voor een safeloketbezoek en het ophalen van pinpassen en pinmailers, staat in het bericht.

De bank adviseert verder haar klanten om hun website te bezoeken voor meer relevante informatie.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.