fbpx

‘De racisten hebben Bill Cosby geestelijk en lichamelijk helemaal kapot gemaakt omdat hij zwart is’

GFC NIEUWS- “De racisten hebben onze idool, een van de beste donkergekleurde acteurs, helemaal gebroken. Nadat ze hem geestelijk hebben vernietigd door hem onschuldig in de cel te dumpen, hebben ze hem nu ook op lichamelijk vlak afgetakeld.”

Dat schrijven fans van de voorheen zeer gerespecteerde en populaire Amerikaanse acteur Bill Cosby op sociale media. Ze zijn van mening dat hun favoriete acteur onterecht in de cel is geplaatst en dat er een smerige streek met hem is uitgehaald.

Een andere fan weet zeker dat de kleur van Cosby hem niet heeft geholpen. “Als hij een witte man was, was hij niet zo hard aangepakt door Justitie. Maar hij is een afro- Amerikaan, dus is zijn zaak onder een vergrootglas geplaatst”, schrijft ze.

BEKIJK OOK
Oekraïne meldt 25 dode burgers

De discussie is ontstaan nadat gevangenisfoto’s van Cosby  viraal gingen op sociale media. De 83- jarige Amerikaan ziet er volgens critici erg onverzorgd en ziek uit.

Andere fans van Cosby laten op sociale media weten dat ze medelijden met hem hebben. “Hij is vreselijk achteruit gegaan en ziet er erg belabberd uit. Ik heb medelijden met hem.”