'De NDP zal binnen 18 maanden weer aan de macht komen in Suriname'

GFC NIEUWSREDACTIE- De NDP zal binnen 18 maanden tot 2 jaar weer alles te zeggen hebben in de Republiek Suriname.

De paarse partij zal bij de verkiezingen die uit noodzaak en onder druk van het ontevreden Surinaamse volk eerder zullen worden gehouden, een absolute meerderheid aan parlementaire zetels binnenhalen.

Dat zeggen althans enkele NDP- figuren uit de tweede lijn zondag aan GFC Nieuws.

Ze prognosticeren dat het de huidige regering dit jaar niet zal lukken om verbetering te brengen in de benarde koopkrachtpositie van financieel arme burgers. Zij gaan er integendeel van uit dat de ontevredenheid verder zal toenemen omdat volgens hen de prijzen van levensmiddelen, nutsvoorzieningen en andere diensten verder omhoog zullen schieten.

“Als wij het juiste momentum kunnen vinden na de coronapandemie om onze achterban te mobiliseren zijn wij in staat om het hele land middels massaprotesten lam te leggen. Er zijn nu al zeer sterke aanwijzingen dat een heleboel kiezers die ons de rug hadden gekeerd, veel spijt ervan hebben en terug komen”, zo wordt beweert.

De NDP- figuren zijn ervan overtuigd dat er binnen een jaar een situatie gecreëerd kan worden waarbij het voor de coalitie onhoudbaar is en de regering Santokhi- Brunswijk genoodzaakt zal zijn vervroegde verkiezingen uit te schrijven.

Overige berichten