‘De meeste mannen zullen in 2045 onvruchtbaar zijn, ook de geslachtsdelen worden steeds kleiner’

GFC GEZONDHEIDSREDACTIE- De kwaliteit van het menselijke sperma gaat steeds verder achteruit en experts waarschuwen dat veel mannen over ruim 25 jaar nauwelijks in staat zullen zijn om vrouwen te bevruchten.

Een ander opvallende verandering is bovendien dat de afmetingen van mannelijke geslachtsdelen steeds kleiner worden. Deskundigen alarmeren daarenboven over het steeds korter worden van de afstand tussen het mannelijk lid en de aars.

De Amerikaanse epidemioloog professor Shanna Swan die bekend staat om haar baanbrekende studies naar milieu-invloeden op de menselijke ontwikkeling, publiceerde onlangs een nieuw boek genaamd Countdown.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Impotente mannen kiezen liever voor natuurlijke oplossing in plaats van Viagra

Ze waarschuwt in het boek dat het aantal zaadcellen dat mannen produceren voor het jaar 2050 significant lager zullen zijn door toedoen van milieuverontreinigende stoffen. Zo laag dat een merendeel mannen alleen via kunstmatige voortplantingstechnologieën vrouwen zullen kunnen bezwangeren.

Ook het kleiner worden van de geslachtsdelen staat daarmee in verband.

Een topexpert verbonden aan Constantin vertelde enkele jaren geleden al aan de GFC gezondheidsredactie dat vooral de Endocrine Disrupting Chemicals (EDC’s) verantwoordelijk zijn voor deze dramatische wijzigingen.

“Het is daarom van belang om deze EDC’s, die vooral te vinden zijn in pesticiden/onkruidverdelgers, plastic, muskietenkaars/spray, chemische schoonmaakmiddelen, chemische lotions, chemische zeepsoorten, okselsprays, haargels, air fresheners, sojaproducten en dergelijke zoveel als mogelijk te vermijden”, aldus de Constantin expert.

De hormoonverstorende chemische stoffen komen het  lichaam binnen via de huid, de longen en spijsvertering en hebben een negatief effect op de kwaliteit van erecties, de vruchtbaarheid en het libido.

Klik hier voor adviezen om het contact met EDC’s te reduceren.

BEKIJK OOK GFC NIEUWS: Nieuwe Indiase virusvariant die 15 keer schadelijker zou zijn zorgt voor trieste ellende

Overige berichten