De ‘Lions We Serve Wall’ een feit

GFC NIEUWS- Lions Club Paramaribo Central g=heeft woensdag in samenwerking met Esverfa de ‘Lions We Serve Wall’ geïntroduceerd in Suriname en wel bij de OS Munderbuiten aan de Munderbuitenweg.
Op de gerenoveerde schoolmuur zijn slogans geprint die allemaal betrekking hebben op de werkgebieden van de Lions wereldwijd.
Op de muur zijn leuzen en boodschappen met passende animaties geschilderd voor de gemeenschap met betrekking tot onder andere: het op na houden van een gezonde leefstijl, verkeersveiligheid in de gemeenschap, preventie van criminaliteit, behoud van de mangrovebossen in Suriname en het zuinig omgaan met water.
Volgens de president van Lions Club Paramaribo Central, Glenn Tewari, is zijn club de oudste in Suriname, grondlegger van het Lionisme in Suriname en het Caraibisch gebied, en heeft thans het voortouw genomen om met Esuverfa op een andere manier de gemeenschap bewuster te maken om een gezonde leefstijl te koesteren en veiligheid te promoten in de samenleving waaronder ook in ons verkeer.
De Lions staan in dienst van de gemeenschap en voeren diverse gemeenschapsprojecten uit voor de hulpbehoeftige mens onder hun motto ‘We Serve’.
Ook liefde voor de natuur waaronder het behoud van de mangrovebossen wordt gestimuleerd door Lions club Paramaribo Central.
Tewari roept de gemeenschap op om de boodschap van de Lions welke op de muur staat geprint ter harte te nemen. De ontwikkeling van het land begint bij het beschikken van een gezonde bevolking en werkers.
“Wij hebben bewust voor een school gekozen, omdat het Surinaams kind in het onderwijsproces op een vrij jonge leeftijd bewust gemaakt moet worden om een gezonde leefstijl op na te houden en verder liefde te gaan kweken voor elkaar en onze prachtige natuur,” aldus Tewari.

Overige berichten