fbpx

De enige reden dat mannen met vrouwen praten is om ze in bed te krijgen, vertelt relatiespecialist

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Veel vrouwen denken onterecht dat heren gesprekken met ze aangaan wegens authentieke interesse in hen als persoon.

Als het nou is op kantoor, straat, sociale media, of in de sportclub; mannen die dames aanspreken doen dat meestal in de hoop om ooit met ze naar bed te gaan en beslist niet uit vriendelijkheid.

Uitzonderingen zoals een gesprekje aangaan met je 80-jarige buurvrouw daarbuiten gelaten.

Dat is althans de mening van de geslepen Nederlands-Italiaanse vrouwenkenner die in het Haagse circuit bekend staat als Casanova.

“Mannen zijn doelgericht. Wij gaan bijvoorbeeld niet uren rondlopen in een winkel, maar kopen wat we nodig hebben en vertrekken. Doelloos praten met meiden doen we dus meestal niet.”

OOK INTERESSANT
Bijna negen op de tien kantoormedewerkers hebben rug-, nek- of gewrichtspijn

Hij beschuldigt dames die denken speciaal te zijn omdat ze veel mannenaandacht krijgen van naïviteit op het hoogste niveau.

Casanova voert aan dat de zogenaamde belangstelling die heren tonen wordt gemotiveerd door hun diep verlangen om intiem te zijn met de dame in kwestie.

“Het komt zelden voor dat hij alleen interesse heeft in haar als persoon. Negen van de tien keer speelt er veel meer in zijn achterhoofd”, aldus de relatiespecialist.

Foto ter illustratie.