“De echte helden” worden geëerd door McDonald’s Suriname

GFC NIEUWS- McDonald’s heeft besloten haar steun te verlenen door mee te doen met het initiatief vanuit de private sector: het SU4SU COVID-19 Support Fonds.
“De wereld is momenteel in de ban van een zeer gevaarlijk virus; een die levens neemt en levens verandert. Het zijn waarachtige helden die op de voorlinie staan om tegen dit virus te vechten. De verpleegkundigen en artsen over geheel de wereld zetten zich, met het risico van hun eigen leven, in voor het welzijn van hun medemens. Ook in Suriname is deze gruwelijke ziekte, en gelukkig hebben wij ook onze lokale helden die bereid zijn voor ons te vechten,” voert het bedrijf aan.
Door het gevaarlijke karakter van dit virus hebben hulpverleners en artsen bij de diverse ziekenhuizen, die zich over de COVID-19 patiënten en de mogelijk besmette personen ontfermen, een zware taak om hun werk uit te voeren. Het is bekend dat zij dit werk moeten uitvoeren met zeer beperkte middelen.
McDonald’s Suriname is reeds gestart met maaltijd donaties aan de verpleegkundigen en artsen die in de frontlinie werken bij diverse ziekenhuizen.
Verder zal McDonald’s een promotie beginnen waarbij voor elk verkochte Filet-O-Fish een bedrag van SRD 5 gedoneerd zal worden aan het SU4SU (COVID-19 Support Fonds).