fbpx
“De echte helden” worden geëerd door McDonald’s Suriname

GFC NIEUWS- McDonald’s heeft besloten haar steun te verlenen door mee te doen met het initiatief vanuit de private sector: het SU4SU COVID-19 Support Fonds.

“De wereld is momenteel in de ban van een zeer gevaarlijk virus; een die levens neemt en levens verandert. Het zijn waarachtige helden die op de voorlinie staan om tegen dit virus te vechten. De verpleegkundigen en artsen over geheel de wereld zetten zich, met het risico van hun eigen leven, in voor het welzijn van hun medemens. Ook in Suriname is deze gruwelijke ziekte, en gelukkig hebben wij ook onze lokale helden die bereid zijn voor ons te vechten,” voert het bedrijf aan.

Door het gevaarlijke karakter van dit virus hebben hulpverleners en artsen bij de diverse ziekenhuizen, die zich over de COVID-19 patiënten en de mogelijk besmette personen ontfermen, een zware taak om hun werk uit te voeren. Het is bekend dat zij dit werk moeten uitvoeren met zeer beperkte middelen.

McDonald’s Suriname is reeds gestart met maaltijd donaties aan de verpleegkundigen en artsen die in de frontlinie werken bij diverse ziekenhuizen.

Verder zal McDonald’s een promotie beginnen waarbij voor elk verkochte Filet-O-Fish een bedrag van SRD 5 gedoneerd zal worden aan het SU4SU (COVID-19 Support Fonds).

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).