fbpx

Duivels in Suriname doen zich voor als heiligen, pas op voor de wolf in schaapkleding

INGEZONDEN-Het zijn in Suriname maar ook elders veelal de mensen die hoog van de daken schreeuwen hoe heilig ze zijn en goed ze leven, die juist een zeer nauwe band hebben met kwade duivelse krachten.

Voorzichtigheid is geboden met deze zogenaamde heilige figuren!

Elke week met je mooiste pak op de voorste rij zitten of staan van de kerk, luidkeels halleluja schreeuwen en moralistische toespraken houden maken je nog niet tot een goed of heilig mens.

Het gaat om de manier hoe je leeft, omgaat met je medemens. Je oprechtheid, vergevingsgezindheid, het klaar staan voor mensen in nood zonder geld of geslachtsgemeenschap daarvoor terug te verwachten of eisen!

BEKIJK OOK
Consortium experts creëert kansen KMO voor local content markt

Veel personen maken zich schuldig aan een heleboel vreselijke handelingen en hebben er een gewoonte van gemaakt om de schuld te schuiven in de schoenen van anderen. En zo vaak wordt dan ook de duivel erbij gehaald. Dat doen ze zonder te kijken naar de duivel in zichzelf!

Watch out for the wolves in sheep’s clothing!

A. Cruden

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Column: Wan man neh fur kros’ kasi