fbpx
De coronaellende gaat nog zeker maanden, misschien jaren duren

GFC NIEUWS- Het gaat nog zeker maanden of misschien wel jaren duren, dat wij in Suriname en de rest van wereld geconfronteerd zullen blijven met verregaande beperkende maatregelen die moeten voorkomen dat wij besmet raken met het dodelijke coronavirus.

Wij gaan eraan moeten wennen dat ons leven er voortaan heel anders uit zal zien. En dat zal helaas voor langere tijd duren, mits er op korte termijn een effectief medicijn kan worden geproduceerd.

“Het virus dwingt ons allen op deze wereld om afstand van elkaar te houden, onze handen veel vaker te wassen, veel meer online te werken en mondmaskers te dragen zodra wij in de buurt van andere mensen komen. Een drastisch gewijzigde nieuwe levensstijl heeft langzaam maar zeker zijn intrede gedaan in onze wereld”, zeggen internationale experts.

 

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).