fbpx
Dc’s Nickerie en Kabalebo maken werkafspraken over Covid-bestrijding

GFC NIEUWS- De districtscommissaris (dc) van het Bestuursressort Kabalebo, Josta Lewis, heeft tijdens een werkbezoek aan Nickerie werkafspraken gemaakt met de burgermoeder van Nickerie, Senrita Gobardhan, en verschillende andere actoren die nauw samenwerken met het bestuursressort Kabalebo.

Tijdens haar bezoek aan de districtscommissaris van Nickerie zijn er afspraken gemaakt met betrekking tot het bestrijden van de Covid-19-uitbraak. De burgermoeder van Kabalebo maakte onder andere kennis met het Covid-19 Quick Response Team van Nickerie.

Verder is afgesproken dat in het vervolg passagiers komende uit Apoera zich zullen laten registreren. Dit houdt in dat het identiteitsnummer en verblijfadres van de passagiers opgenomen zal worden tijdens het afreizen naar Nickerie. Beide dc’s willen een goede samenwerking en goede communicatie om misverstanden te voorkomen.

Lewis heeft ook een bezoek gebracht aan de gewapende machten waaronder de Regio Commandant en de Gewestelijke Politie Commandant, die hun volle ondersteuning voor wat betreft het functioneren van de politie in het gebied beloofden. Het ligt in de bedoeling dat spoedig een werkbezoek aan het Kabalebo zal volgen.

De dc heeft ook een ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van het Nationaal Leger in het district.

Ook aan de Aannemingsmaatschappij Baitali, die ook in Kabalebo operationeel is, bracht Lewis een bezoek. Hierbij werd de status van de weg Apoera naar Washabo besproken. De regiomanager beloofde de burgermoeder deze zaken door te spelen aan de directeur van het bedrijf.

Verder heeft de burgermoeder een bezoek gebracht aan het internaat Shiloh, waar ook scholieren uit de dorpen Apoera, Section en Washabo zijn ondergebracht. De dc schonk bij dit bezoek enkele schoonmaakmiddelen aan de beheerder van het internaat.

Meer nieuws

Bazo en BZV-kaarten automatisch verlengd

GFC NIEUWS- De Onderraad Sociaalzekerheidsstelsel heeft besloten dat alle verstrekte en nog te verstrekken Bazo en BZV zorgverzekeringen met een geldigheidsduur tot 31 oktober 2020…

NDP-topper Clairy Linger heengegaan

GFC NIEUWS- NDP-topper Clairy Linger is ingeslapen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik op de foto voor meer informatie….

5.192 Covid-positief getest, 5.046 genezen

GFC NIEUWS- In Suriname zijn vanaf 13 maart 5.192 personen besmet geraakt met het coronavirus. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…