fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

Dc Wanica-Noordwest wil goeie samenwerking met politie, brandweer en KPA

GFC NIEUWS- Districtscommissaris (dc) Suraksha Sital- Hirasingh van Wanica-Noordwest heeft de vorige week een aantal gesprekken gevoerd met de leiding van de politie, brandweer en de Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA).
De dc is voorstander van een goede samenwerking die een fundament is om het district tot grotere hoogten te brengen.
Met de politie is gesproken over de handhaving van de veiligheid en zijn er werkafspraken gemaakt. Er is wederzijdse samenwerking toegezegd. Zij is ook persoonlijk geweest naar de politiestations van Kwatta, Saramaccapolder en Koewarasan.
Vervolgens heeft zij gesprek gevoerd met de leiding van de KPA, Regillio Blijd. Hij heeft zijn volledige medewerking toegezegd tezamen met zijn team. Waar nodig zullen de delinquenten worden ingezet voor het uitvoeren van projecten. Verder is er ook van gedachten gewisseld over mogelijkheden voor jeugdige delinquenten.
Met de leiding van de brandweer zijn ook werkafspraken gemaakt. Onder andere werd stil gestaan bij datgene dat de brandweer nodig heeft om adequaat te kunnen functioneren in het gebied.

OOK INTERESSANT
Paniek aan boord: man maakt deur vliegtuig open tijdens vlucht (VIDEO)