fbpx
Dc stimuleert voetbalgebeuren in Saramacca

In het kader van stimulering van het sportgebeuren in het district Saramacca heeft districtscommissaris Sarwankoemar Ramai zaterdag in samenwerking met de Saramacca Sportbond een bijeenkomst georganiseerd voor de kampioen en semi-kampioen van het district.

Bij deze gelegenheid hebben de verschillende sprekers aangegeven hoe belangrijk sporten is. Men is er unaniem mee eens dat naast seniorenvoetbalcompetitie ook jeugdigen, veteranen en vrouwen gestimuleerd moeten worden om aan de voetbalsport te doen.

Aan de kampioen en semi-kampioen is naast een oorkonde en een voetbal, ook een cheque overhandigd, respectievelijk van SRD 2000,= en SRD 1500,=. De topscoorder, minst gepasseerde doelman en beste speler kregen elk een cheque van SRD 500,=.

Het bestuur van SSB kreeg een plakkaat voor het goede werk dat ze doet voor het district Saramacca.

Naast de kampioen Real Saramacca en Semi kampioen SSV Groningen waren onder andere aanwezig: de minister van Sport en Jeugdzaken Lalinie Gopal, DNA-lid Naomi Samidin, dr – en rr- leden, bestuur en vertegenwoordigers van andere lidverenigingen van SSB en vrienden van Saramacca.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…