Dc stimuleert voetbalgebeuren in Saramacca

In het kader van stimulering van het sportgebeuren in het district Saramacca heeft districtscommissaris Sarwankoemar Ramai zaterdag in samenwerking met de Saramacca Sportbond een bijeenkomst georganiseerd voor de kampioen en semi-kampioen van het district.

Bij deze gelegenheid hebben de verschillende sprekers aangegeven hoe belangrijk sporten is. Men is er unaniem mee eens dat naast seniorenvoetbalcompetitie ook jeugdigen, veteranen en vrouwen gestimuleerd moeten worden om aan de voetbalsport te doen.

Aan de kampioen en semi-kampioen is naast een oorkonde en een voetbal, ook een cheque overhandigd, respectievelijk van SRD 2000,= en SRD 1500,=. De topscoorder, minst gepasseerde doelman en beste speler kregen elk een cheque van SRD 500,=.

Het bestuur van SSB kreeg een plakkaat voor het goede werk dat ze doet voor het district Saramacca.

Naast de kampioen Real Saramacca en Semi kampioen SSV Groningen waren onder andere aanwezig: de minister van Sport en Jeugdzaken Lalinie Gopal, DNA-lid Naomi Samidin, dr – en rr- leden, bestuur en vertegenwoordigers van andere lidverenigingen van SSB en vrienden van Saramacca.

Overige berichten