fbpx
Dc Saramacca bezoekt Marrondorp Maho

Districtscommissaris (dc) Sarwankoemar Ramai van Saramacca heeft woensdag samen met zijn staf een bezoek gebracht aan het Marrondorp Maho in het ressort Kampong Baroe.

Het ging in deze om een orientatiebezoek. Eerder had een delegatie van het dorp een ontmoeting met de districtscommissaris en werden diverse problemen onder de aandacht van de dc gebracht.

De dc had toen de toezegging gedaan dat hij het dorp persoonlijk zou bezoeken. Gisteren hebben de dorpelingen de verschillende knelpunten naar voren gebracht.

De dc beloofde zijn medewerking te verlenen en haalde aan om de problemen gezamelijk aan te pakken. Hij kreeg daarna een rondleiding in het dorp.

De dorpelingen kregen van de dc een kruiwagen en twee emmers innertol.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.