fbpx
Dc Saramacca bezoekt crematieoord Uitkijk

GFC NIEUWS- Districtscommissaris (dc) Sherin Bansi- Durga heeft woensdag samen met haar staf het crematieoord Uitkijk aan de Sabir Izaakweg bezocht.

Dit bezoek was meer in het kader van het tegengaan van het coronavirus. De dc benadrukt dat alle actoren, waaronder het bestuur, familie van overledenen en bezoekers de Covid-19-protocollen moeten naleven.

Daarnaast had de dc een heel goed gesprek met het bestuur van de stichting onder leiding van Shabir Izaak over de toekomstplannen. Er is wederzijdse ondersteuning toegezegd.

Bij dit bezoek waren naast bestuursleden van de stichting ook het DNA-lid Radjendre Debi aanwezig.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.