Dc Ramai: geen onderzoek naar handelingen voormalige dc Saramacca

Naar aanleiding van het verschenen bericht in het Dagblad Suriname van 20 februari wenst de districtscommissaris (dc) van Saramacca, Sarwankoemar Ramai, aan te geven, dat zijdens hem geen enkel sprake is van enig onderzoek tegen de gewezen districtscommissaris, Laksmienarain Doebay en of enig afdeling- of personeelslid van het districtskantoor.

Volgens het Burger Informatie Centrum (BIC) Saramacca doet Ramai een beroep op de samenleving om niet af te gaan op berichten die het imago van het district kunnen schaden. Op de Facebookpagina van BIC Saramacca worden alle informaties geplaatst.

“Dc Ramai gaat voor de ontwikkeling van het district en doet een beroep op een ieder in de gemeenschap om geen onrust te zaaien welke van generlei waarde is. De overdracht van het beheer van het district Saramacca heeft in goede orde plaatsgevonden”, aldus BIC Saramacca.

Volgens het artikel in de media heeft Ramai een onderzoek laten instellen op zijn commissariaat vanwege de verdwijning van allerlei middelen.

Overige berichten