fbpx

Dc Para dreigt met intrekking vergunning ongehoorzame recreatieoorden

GFC NIEUWS- De licentie van recreatieoorden die ondanks het verbod, toch recreanten toelaten op de oorden, zal worden ingetrokken.
Districtscommissaris Armand Jurel waarschuwt ten overvloede dat de oorden hun poorten moeten sluiten voor het publiek om de toenemende Covid-19-besmettingen het hoofd te bieden.
Recreatiehouders, plantage- en dorpsbesturen zijn wederom aangemaand om zich niet schuldig te maken aan overtreding van de voorzorgsmaatregelen tegen Covid-19.
Met de toenemende stijging van besmettingen zijn er maatregelen afgekondigd door de regering, waarbij besloten is om vermakelijkheidsfaciliteiten gesloten te houden. Volgens Jurel bezoeken grote groepen burgers ongehinderd de recreatieoorden voor verpozing en negeren daarbij het algemeen belang.
Op plantage Ayo/Carolina verpozen mensen ongestoord langs en in de Surinamerivier en op plantage La Prosperité bouwt men feestjes langs en in de kreek van Bersaba.
Jurel heeft afspraken met de politie om extra surveillance uit te voeren en op te treden tegen ongehoorzame recreanten. Tegen mensen die zich voor de winkels ophouden, het samenscholingsverbod negeren en zich tegoed doen aan alcohol zal ook worden opgetreden.

BEKIJK OOK
Bewustzijn voor een schoon Suriname met landelijke schoonmaakactie