Dc Pansa huldigt Errol Burger

Op 2 januari is een van de muzikale zonen van het district Brokopondo, Errol Burger, 60 jaar geworden. Districtscommissaris Kenya Pansa vond het nodig om samen met haar staf te gaan om hem de felicitaties te brengen en om hem te huldigen voor het delen van zijn muzikale talenten en Suriname en het buitenland.

Burger is voorzanger geweest van Cosmostars, daarna Exmostars en is nu de voorzanger van de Tweede Kamer. Ook heeft hij gespeeld in de Fun Master onder leiding van Iwan Esseboom en Imro Liew A Njoe.

Muziek brengt mensen bijeen en eenheid is de enigste manier om ontwikkeling te brengen in alle aspecten en deze eenheid heeft Errol Burger gedemonstreerd. Deze bijdrage van hem heeft ook gezorgd dat Brokopondo positief op de kaart is gebracht.

In haar toespraak heeft de burgermoeder naar voren gebracht dat muziek een vorm van dichten is, omdat het naar voren brengt Liefde, Vreugde en Bemoediging. Het leven bestaat uit vreugde en verdriet.

Op 2 januari zou ook Marciano Leyman, een andere muzikaal talent van het district, jarig worden maar die stierf plotseling in december van het vorig jaar.

De boodschap van de dc is dat wij onze mensen moeten waarderen wanneer zij nog in leven zijn. “Heb elkander lief en laten wij het beste uit onszelf halen ten opbouw van ons district en land”, aldus Pansa.(GFC)

Overige berichten