fbpx
Dc Lewis schenkt levensmiddelenpakket aan werkloze arbeiders Greenheart

GFC NIEUWS- Onlangs bracht de districtscommissaris van het bestuursressort Kabalebo, Josta Lewis, een bezoek aan de 22 arbeiders van Greenheart die momenteel in de stad vertoeven met hun gezin.

Tijdens het bezoek schonk de burgermoeder enkele levensmiddelenpakketten als blijk van medeleven aan de gezinnen.

De groep werknemers was zeer verheugd met de geste van de burgermoeder en stelde haar gebaar zeer op prijs. De 22 werknemers worden vanaf maart buiten het terrein van Greenheart gehouden, omdat ze strijden voor hun rechten.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.