fbpx

Dc Kali vraagt minister RO 132 medewerkers te bevorderen

Districtscommissaris (dc) Adjaikoemar Kali van Commewijne heeft aan de minister van Regionale Ontwikkeling (RO), Edgar Dikan, gevraagd om 132 van zijn medewerkers te bevorderen. De dc heeft de bevorderingsvoorstellen en relevante documenten vrijdag overhandigd aan de minister. De overhandiging vond plaats ten overstaan van het personeel tijdens een bezoek van de bewindsman en zijn staf aan het commissariaat.

De burgervader zei bij de overhandiging dat het vooral gaat om medewerkers die jarenlang niet zijn bevorderd. In het bestand dat hij heeft overhandigd komen personen voor die 15 jaar of langer geen positieverbetering heeft meegemaakt.
De minister heeft toegezegd de voorstellen met een positieve instelling te beschouwen.

Hij onderkent dat er op het ministerie grote achterstanden zijn wat bevorderingen betreft. Daarom is er besloten om die met grote stappen in te halen. Met collectieve aanpak hoopt hij het probleem op termijn op te lossen. Toch zal de aandacht vooral uitgaan naar mensen die hun werk naar behoren doen.

BEKIJK OOK
Guyana’s pakken sportontwikkeling gezamenlijk aan met doorstart IGS

De bewindsman hoopt de dc deze week al bericht te sturen met betrekking tot de voorstellen. Hij heeft het pakket na ontvangst ter plekke overgedragen aan directeur Wilco Finisie van het directoraat Regionale Ontwikkeling.

Minister Dikan was tijdens het werkbezoek in gezelschap van stafleden. Het is zijn tweede officieel bezoek aan Commewijne sinds hij aanzit, maar het eerste sinds Kali dc is.(GFC)