fbpx

Dc Jabini brengt officieel bezoek aan Paramacca

GFC NIEUWS- Districtscommissaris (dc) Ose Jabini van het bestuursressort Paramacca, Sipaliwini, kan na ongeveer 4 maanden dit weekend officieel een kennismaking tevens werkbezoek brengen aan het Paramacaans gebied.
De burgervader zal samen met onder anderen met collega dc’s van Sipaliwini en Marowijne, Justitieminister Kenneth Amoksie, ROS-directeur David Boejoekoe en DNA -voorzitter Marinus Bee eerst het dorp Snesikondre aandoen, waarbij hij door zijn personeelsleden zal worden ontvangen.
Na een korte bijeenkomst aldaar zal de delegatie de oversteek doen naar Langatabiki waar door middel van een krutu er officieel kennis gemaakt wordt met Granman Jozef Forster, het traditioneel gezag en de gemeenschap.
Jabini kijkt uit naar een hele goede samenwerking met het traditioneel gezag, maar meer nog met het groot opperhoofd Forster.
Er zijn tal van projecten welke de burgervader die zelf ook Paramacaner is ,wilt realiseren, maar zal voorkeur geven aan de zaken welke de Granman op tafel zal leggen.
De burgervader is voornemens om vaker lijfelijk in het gebied aanwezig te zijn, zodat hij zaken van dichtbij kan meemaken en de grieven van de gemeenschap kan aanhoren voor een goede aanpak.

BEKIJK OOK
Vrouw brengt partner om het leven en vlucht het bos in