fbpx
Facebook Pagelike Widget

Dc Jabini bespreekt urgente zaken met NH-minister

GFC NIEUWS- De burgervader van het Paramacaans gebied, Ose Jabini, heeft tijdens een bezoek aan minister David Ambiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) enkele brandende vraagstukken besproken.

Het onderhoud dat in eerste instantie een kennismakingskarakter had, werd uiteindelijk een werkbespreking, meldt BIC Paramacca.

Jabini wilde in hoofdlijnen geïnformeerd worden over het beleid met betrekking tot de nutsvoorzieningen: energie en water en het beleid met betrekking tot de uitgifte van hout- en goudconcessies binnen het Paramacaans gebied.

De districtscommissaris blikt terug op een vruchtbaar gesprek met de minister en kijkt uit naar een vervolg werkbespreking.

Met de verkregen informatie van de bewindsman zal het beleid op het commissariaat beter afgestemd zijn op het integraal beleid van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…