fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

DC Hankers bedankt en huldigt brandweerlieden tijdens kerstconcert

Het districtscommissariaat van Wanica Zuid-Oost heeft leden van het Korps Brandweer Suriname (KBS) uit het district Wanica tijdens een kerstconcert en jaarafsluiting van het commissariaat in de bloemetjes gezet. Het betreft brandweerlieden die tijdens de brand te Ornamibo hun bijdrage hebben geleverd. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst zijn ook jubilarissen gehuldigd.

Districtscommissaris Audrey Hankers van Wanica Zuid-Oost heeft jubilarissen van haar bestuursressort gehuldigd voor hun jarenlange inzet in overheidsdienst. Het commissariaat mocht ook deelgenoot zijn van de jaarafsluiting en huldiging van brandweerlieden. “Een goede samenwerking op de werkvloer wordt zeer op prijs gesteld, niet alleen voor een zeer vlotte voortgang van werkzaamheden en dat wij als goede vrienden met elkaar omgaan, maar meer ook als familie samen kunnen werken aan de opbouw van ons land”, aldus de burgermoeder.

Voor de huldiging van onze brandweerlieden van het ressort Kwatta en Lelydorp is er onlangs een samenwerking geweest die als heel bijzonder mag worden getypeerd. “Wanneer gesteld wordt dat de politie onze beste kameraad is, wie is dan de brandweer. Het wordt tijd dat wij de brandweer op een heel pakkende manier beschrijven. Het is dankzij de toegepaste strategieën van de brandweer dat deze brand tot grote opluchting van velen is bestreden”.

OOK INTERESSANT
Aanrijding tussen een lijnbus en pick-up, rijbewijs veroorzaker ingevorderd

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling, die ook behoorde tot een van de speciale gasten, sprak in het bijzonder zijn waardering uit over de manier waarop de KBS-leden zich hebben ingezet en heldendaden hebben verricht.

De bewindsman voerde aan dat als bewoner van het destijds getroffen gebied, hij de situatie van overmacht persoonlijk heeft mogen ervaren.

De minister heeft ten slotte vol trots, ook namens de omwonenden van Houttuin, Ornamibo en het commissariaat van Zuid-Oost Wanica zijn dank uitgesproken en de brandweerlieden een hart onder de riem gestoken.(GFC)