fbpx

Dawsa, Biervliet en Atencio mogen niet meer in NIS

GFC NIEUWS- DNA-kandidaat van de ABOP in Paramaribo, Pricilla Dawsa, Stefano Biervliet en Martin Atencio, respectievelijk van de politieke organisaties PRO en STREI!, mogen niet meer aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden van het Hoofdstembureau Paramaribo in het NIS.
Voorzitter Mike Nerkust van het Hoofdstembureau Paramaribo zegt dat deze drie personen voor onrust zorgen en heel wat verkeerde informatie de wereld in helpen die zorgt voor onrust, waardoor het werk ter plaatse wordt bemoeilijkt.
Biervliet en Atencio overnachten vanaf dinsdagavond in het NIS en houden hun volgers op social media op de hoogte van alles.
Nerkust zal vandaag aan de leiders van de politieke organisaties vragen om maximaal 10 personen van hun partij af te vaardigen die aanwezig mogen zijn in het NIS, met uitzondering van Dawsa, Biervliet en Atencio.
Nerkust vindt dat door toedoen van deze drie personen er enorm onrust wordt gecreëerd en wordt zijn reputatie onterecht geschaad.
“Ik vind het erg dat voorzitter Brunswijk in de maling wordt genomen en nu worden de andere voorzitters ook erbij betrokken. Ik had verwacht dat de voorzitters contact met mij zouden opnemen. Het zou getuigen van kwaliteit als de voorzitters van de politieke partijen de voorzitter van het Hoofdstembureau zouden bellen en om opheldering vragen,” aldus Nerkust.

BEKIJK OOK
PAHO brengt gezondheidsautoriteiten regio bijeen voor 30e Pan-Amerikaanse Sanitaire Conferentie