fbpx

Dat steeds meer vrouwen arroganter worden is de schuld van goedkope mannen

INGEZONDEN- Het is een vaak gehoorde klacht van steeds meer mannen. En dat het een serieus probleem voor hen begint te vormen is ook meer dan evident.

Vrouwen worden steeds arroganter als het gaat om hun opstelling jegens heren.

Maar dat een groeiend percentage dames zo naast hun schoenen is gaan lopen en zich superieur voelt ten opzichte van het tegenovergestelde geslacht heeft een duidelijke oorzaak.

Daarvoor hoeft er geen officieel onderzoek ingesteld te worden.

De schuld hiervan ligt bij de ‘goedkope’ mannen! Het zijn degenen die zich als kleine hondjes gedragen en vrouwen als het ware structureel aanbidden.

De laatste 10 tot 15 jaar is er een sterke aanwas van het aantal aanzoeken via sociale media. Zelfs de meest onaantrekkelijke vrouwen worden benaderd om te daten.

De vrouwen worden door deze losers overstelpt met allerlei smeekverzoeken en complimenten, allemaal om een afspraakje los te krijgen. Deze tsunami aan attenties heeft de afgelopen periode ziekelijke vormen aangenomen.

BEKIJK OOK
Voorheen vrolijke man (40) uit Zoetermeer zegt erg ongelukkig te zijn geworden na narcose

Vind je het dan gek dat zelfs de meest afschuwelijke dames er nu echt in zijn gaan geloven dat ze heel erg speciaal en knap zijn?

Tijdens mijn gesprekken met vrienden in de gym wijs ik ze er vaker op dat ze moeten ophouden met het bedelen van vrouwen en hen telkens te plaatsen op een hoge troon.

Zodra het gedrag van deze ‘low value guys’ niet verandert, zal het aantal meisjes en vrouwen met kapsones alleen maar omhooggaan.

R. Pinas

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de GFC Nieuwsredactie het eens is met de inhoud