Dat mannen zaad van andere mannen opdrinken voor spiergroei is zorgelijke trend

INGEZONDEN- Dat mannen die zo graag gespierd door het leven willen gaan nu ertoe over gaan om het zaad van andere mannen op te drinken is een zeer zorgelijke trend.

Het zaad is bedoelt om vrouwen zwanger te maken en niet voor andere mannen die graag groot en sterk willen worden.

Elke echte man wil wel gespierd zijn. Een sixpack, grote biceps, schouders en een mooie borstkas is een droom van velen.

Het is bekend dat veel van deze heren vaak in de gym te vinden zijn om hard te trainen. Dat is erg gezond en aan te bevelen. Ook het gebruik van eiwitrijke voeding en drank voor het opbouwen van spieren is noodzakelijk en uiteraard te adviseren.

Maar dat de bekende influencer Connor Murphy er nu een schepje bovenop doet door het zaad van anderen mannen te drinken om spiergroei te bevorderen gaat 10 stappen te ver.

Het jammere is dat hij ook zijn volgers op sociale media dit onzinadvies geeft- wat trouwens erg smerig is- dat ze opvolgen in de hoop sterker, mooier, gespierder en gezonder te worden.

Mijn advies aan mannen is om beslist geen zaad van andere mannen te consumeren maar hun eiwitten te halen uit vis, kip, ei, yoghurt, whey proteïne en eventueel andersoortige eiwitdrankjes.

Dit advies van deze bekende influencer om mannen te vragen te ejaculeren en vervolgens het witte zaad te eten of slikken zou beslist niet moeten worden opgevolgd.

R. Pinas

Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]

BEKIJK OOK: Fitness influencer consumeert zaad van andere man om spiermassa op te bouwen, noemt het een ‘wondermiddel’

Overige berichten