Dat Joe Biden zo in de war is dat hij Kamala Harris president noemt tijdens speech is zorgwekkend

GFC NIEUWSREDACTIE – “Het is zeer verontrustend dat de Amerikaanse president Joe Biden tijdens een toespraak zo in de war is dat hij Kamala Harris de president noemt”.

“De man is waarschijnlijk zo verward dat hij niet eens weet dat hij, en niet Harris, de president is van de Verenigde Staten van Amerika”, zegt de zoon van voormalige president Donald Trump.

Eric Trump vertelde aan Newsmax tv dat hij zich ernstige zorgen maakt over de achteruitgang van het cognitieve vermogen van Biden.

“Ik wens Joe een goede gezondheid toe, maar dit is niet in orde. Joe is niet fit genoeg om ons land te leiden”, aldus Erick Trump.

Biden heeft vaker problemen om zaken juist te interpreteren. Zo kon hij vorige week tijdens een speech niet op de naam komen van zijn minister van defensie. Ook wist hij zich het woord Pentagon niet te herinneren.

Politieke analisten in de Verenigde Staten prognosticeren al langere tijd dat Kamala Harris binnenkort noodgedwongen  de presidentsfunctie zal moeten overnemen vanwege de deterioratie van Biden.

BEKIJK OOK: Kamala Harris wordt mogelijk dit jaar of iets later nieuwe Amerikaanse president?

Overige berichten