fbpx

Dat het vreemd gaan van vrouwen in hun DNA is gegrift zoals influencer Jezebel beweert is niet waar, zegt KIVC

GFC LIFESTYLEREDACTIE- De bekende Ghanese influencer Jezebel Plange beweert dat het in het DNA van alle vrouwen is geprogrammeerd om steeds met meerdere mannen de liefde te bedrijven.

Zij zijn volgens haar van nature polygaam.

Volgens Plange mogen mannen het vrouwen om die reden niet kwalijk nemen wanneer hun liefdespartner vaker intiem in bed is met anderen.

“Je vriendin of vrouw verlaten omdat ze van bil is gegaan met verschillende mannen en een relatie aangaan met een andere is totaal zinloos. Je volgende liefdespartner zal precies hetzelfde doen”.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Mannen die vreemd blijven gaan kunnen er mogelijk niets aan doen, blijkt uit onderzoek

“Het staat zelf in de bijbel. Vrouwen zijn het zwakke geslacht en kunnen zich niet inhouden als wij de behoefte voelen om met andere mannen bezig te zijn”, zegt Plange.

“Vrouwen kunnen niet jaar in jaar uit 1 soort maaltijd eten. Het is onmogelijk want wij houden van variëteit”.

BEKIJK OOK
Mannen die snel vrouwen aan de haak willen slaan moeten naar Argentinië, zegt Belgische ervaringsdeskundige

“Mannen moeten dit gegeven accepteren. Leer ermee omgaan”, aldus Jezebel die met haar opmerkelijke beweringen een enorm aantal volgers weet te beïnvloeden.

Het KIVC zegt in een reactie aan GFC Nieuws met afschuw kennis te hebben genomen van de beledigende uitspraken van Plange.

“Deze vrouw is met haar generaliserende uitspraken en leugens constant bezig haar eigen geslachtsgenoten in een kwaad daglicht te stellen”, is het verweer.

“Er zijn genoeg vrouwen op onze planeet die hun heel leven trouw blijven aan hun partner. Om deze grote groep dames te beschuldigen van promiscue gedrag is ronduit verwerpelijk”, aldus het VrouwenCollectief.

Foto: instagram/efplange_gh