fbpx
Damian Pinas doodgestoken achter TBL Cinemas(update)

Tijdens een ruzie tussen twee groepen jongemannen zaterdagavond werd de jeugdige Damian Pinas en zijn vriend, de 17-jarige G.S., neergestoken met een scherp voorwerp.

Pinas is ten gevolge van die steekverwonding ter plaatse overleden en zijn vriend G.S. is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen.

Volgens politie-informatie heeft de steekpartij plaatsgevonden op een parkeerterrein langs de Lalarookhweg in het politieressort Uitvlugt.

Het ontzielde lichaam van Pinas is voor sectie door de politie in beslag genomen na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Pinas en G.S. zich op het parkeerterrein bevonden met nog twee andere vrienden. Bij die gelegenheid maakten zij een groep meisjes het hof. De hofmakerij zou niet in goede aarde zijn gevallen bij drie jongemannen die zich op de bromfiets op het parkeerterrein bevonden.

Er moet toen een woordenwisseling zijn ontstaan die resulteerde in een vechtpartij tussen de groep van Pinas en de bromfietsers. Eén van die bromfietsers zou toen een scherp voorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij steekverwondingen heeft toegebracht aan G.S. en Pinas. Hierna zijn de bromfietsers weggereden.

De politie roept eenieder die informatie heeft over de drie bromfietsers op om deze informatie door te spelen aan de Centrale Meld Kamer van de politie op het nummer telefoonnummer 115, de politie tiplijn op het telefoonnummer 179 of aan de politie van het bureau Uitvlugt op het telefoonnummer 46444.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…