fbpx

Dames van plezier bellen aan bij gezin op bestelling van buurman

Bijna iedere twee weken, vier jaren lang, werd bij de Elkhorns in de Amerikaanse staat Nebraska aangebeld en hielden prostituees een striptease op de stoep.

Na hun nummertje eisten zij betaling voor hun optreden – wat zij niet kregen, omdat zij niet door de Elkhorns waren ingehuurd.

Het echtpaar, dat twee kleine kinderen heeft, leed behoorlijk onder de situatie die zijn sporen achterliet op hun relatie en hun professionele functioneren.

De politie begon na hun aangifte te surveilleren en ondervroeg de strippende vrouwen, sommige van hen nog geen 16 jaar oud.

Zij vertelden dat zij waren ingehuurd via BackPage, een website die vaker in opspraak kwam vanwege onder meer advertenties voor kinderprostitutie.

OOK INTERESSANT
Paus ondergaat controle

https://www.gfcnieuws.com/2017/10/website-vervolgd-voor-aanbieden-kinderseks-gaat-gewoon-door/

Het onderzoek leidde al snel naar de 45-jarige Douglas Goldsberry. Die bleek in het geniep de vrouwen in te huren. Wanneer zij hun act deden bij de buren, begluurde hij hen vanuit zijn keuken terwijl hij zich handmatig bevredigde.

Hij kwam er vanaf met vier jaren cel (waarvan de helft wordt kwijtgescholden), maar daarmee is de kous niet af. Politiespeurders troffen kinderporno aan op zijn computer, en daar staat 20 jaren op.