fbpx

Dames geven eerlijk toe: een geslachtsdeel korter dan 15 cm is niet interessant

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Deze week waren meerdere vrouwen met elkaar in discussie op de sociale media pagina van GFC Lifestyle naar aanleiding van een bericht over een onderzoek van de International Society for Sexual Medicine.

De conclusie door onderzoekers is getrokken dat het gemiddeld geslachtsdeel van een man in erectie 14,15 cm lang is met een omtrek van 12,23 cm.

De experts benadrukken echter dat er uiteraard significante individuele verschillen zijn.

Zo zijn er heren die hun geliefden met maar 7 cm tussen hun benen bedplezier kunnen bezorgen, anderen beschikken over veel langer en dikker gereedschap: soms wel meer dan 20 tot 25 cm.

In elk geval is onder de 15 cm niets voor mij, mijn keuze. En niemand hoeft mij te komen zeggen it’s not the tool blabla, want dat is hypocrisie, niemand houdt van forceren😊 A good tool die goed gebruikt wordt is the best😜
“, schrijft een vrouw.

OOK INTERESSANT
In Suriname gaan arme mensen met de taxi naar het werk, in Holland met de fiets of bus

Een seksegenoot reageert door te stellen dat zeker meer dan 1 op de 10 mannen een te klein formaat heeft. Zij is ook van mening dat een meer dan forse ‘jongeheer’ veel prettiger is.

“Vanuit ervaring en ook vele verhalen van anderen is het wel wat meer dan 1op 10 . En ja inderdaad met een mini 🍆zal het inderdaad wat forceren worden en er moet wel wat tool zijn om mee te werken. I agree on that one 😋😋”

Foto ter illustratie.