Cyriel & The More Love Band wil kaseko uit buiten Suriname promoten

De populaire muziekformatie Cyriel & The More Love Band vertoeft op uitnodiging van OG Invites voor enkele optredens in Nederland. De muziekformatie heeft een aantal optredens op programma staan. Vandaag is er een “White Night Party” in Amsterdam. De artiest tevens de bandleider Cyriel zegt dat dankzij zijn fans wereldwijd de muziekformatie Surinaamse kaseko positief promoot en hoopt met deze buitenlandse optredens haar sporen te verdienen.

Het is de tweede keer voor de muziekformatie in Nederland. Cyriel &The More Love Band is een commerciële muziekformatie die verschillende muziekstijlen ten gehore brengt waaronder Kaseko, Awasa, Aleke en Kawina.

Met de verschillende composities en een duidelijke boodschap probeert zij jong en oud en mensen van diverse afkomst bij elkaar te brengen. Het organiseren van sociale projecten voor minderbedeelden, kankerpatiënten en mensen met een beperking doen ze elk jaar weer met heel veel liefde, zegt Cyriel.

Deze tour wordt gehouden in verband met haar zevenjarig bestaan. De muziekformatie wil de fans in Nederland, België en Frankrijk ook live te laten genieten van haar muziek.(GFC)