fbpx

Curaçao Tourist Board introduceert nieuwe Global Branding in Suriname

In navolging op andere landen heeft de Curaçao Tourist Board (CTB) het afgelopen weekend de 2019 Global Branding Curaçao op de Surinaamse markt geïntroduceerd. Dit deed zij middels het onthullen van de Nieuwe Branding op haar billboard aan de Paramaribo-zijde langs de weg bij de Jules Wijdenboschbrug. Het ligt in de verwachting dat met de nieuwe branding het eiland flink wat extra aandacht zal trekken vooral onder nieuwe reizigers. Over de hele wereld zal deze nieuwe communicatie te zien zijn.

Afhankelijk van situaties in de landen waar Curaçao wordt gepromoot en de samenstelling van inwoners wordt een gerichte communicatiestrategie gehanteerd. Ook voor Suriname is er voor een speciale communicatiestrategie gekozen. In 2019 zal de CTB dit via de Surinaamse media aan het publiek tonen.

OOK INTERESSANT
Presidentiële Werkgroep moet Creola vooruithelpen

Voor deze onthulling vertoefden dit weekend Janine de Windt, vertegenwoordiger van de CTB, Luelo Girigorie, beleidsdirecteur van het ministerie van Economische Ontwikkeling Curaçao en enkele hoteliers in Suriname. Tijdens hun bezoek namen zij ook deel aan de United Caribbean Business Fair 2018.