fbpx
Cubanen met valse paspoorten opgesloten

Twee Cubanen zijn op maandag 09 november door de politie van het ressort Zanderij aangehouden, na door de militaire politie te zijn overgedragen.  Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de vreemdelingen  een verblijf van een maand hebben.

Via de Adolf Pengel Luchthaven zijn de twee met hun Cubaans paspoort vertrokken naar Curaçao. In Curaçao probeerden zij met een Amerikaans paspoort dat land binnen te komen.

De paspoorten  zijn voorzien van alle nodige stempels vanuit Suriname. Aangezien zij daar door de mand zijn gevallen, werden zij op dezelfde vlucht terug gezet.

De marechaussee stelde  de Surinaamse autoriteiten in kennis. Op de luchthaven werden de twee Cubanen aangehouden en overgedragen aan de politie.

Zij zijn in verzekering gesteld. De afdeling Fraude en Economische Delicten van de politie is belast met het verdere onderzoek.

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…