fbpx
Cubaanse man die avondklok negeert jaagt bewoners in Noord schrik aan

GFC NIEUWS- Een lichtkleurige, mogelijk Cubaanse man zorgt bij enkele bewoners in Noord voor angstige nachten.

De man is de afgelopen nachten vaker lopend in de buurt van de Arctonstraat in Tourtonne 5 gesignaleerd en stelt zich erg verdacht op. Volgens informatie van een buurtbewoner is hij van middelbare leeftijd en spreekt hij Spaans.

Een gezin dat aan de Arctonstraat woont zegt dat ze het vermoeden hebben dat het om een Cubaanse crimineel gaat die erop uit is om in te breken in woonhuizen.

“Ook Jennifer Atmo die in de buurt woont zegt aan GFC Nieuws dat ze voortaan erg alert is.

“Ik heb de man zelf niet gezien, anders had ik direct de politie gebeld. Van enkele buren heb ik wel vernomen dat er een lichtkleurige man in de nacht rondloopt en plotsklaps weer verdwijnt. Ik krijg er de zenuwen van in de nacht en ben nu extra alert”, aldus Atmo.

Aan de bezorgde buren is het advies gegeven om direct de politie te bellen indien de man op straat loopt.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…