fbpx
Cubaan opgepakt voor ontvoering ex-partner en haar vriendinnen

GFC NIEUWS- De 55-jarige Delmaris R. is op 18 maart voor ontvoering aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Deze verdachte had zijn ex-partner en twee van haar vriendinnen van hun vrijheid beroofd door ze vastgebonden in een appartement te houden.

Delmaris vindt dat zijn ex-partner geen andere vriend mag hebben. De liefdesrelatie tussen hem en zijn partner werd beëindigd, nadat zij vanuit Cuba in Suriname waren aangekomen.

Het tweetal woont nog in hetzelfde appartement. Tijdens een woordenwisseling mishandelde Delmaris zijn ex-vriendin en om te voorkomen dat zij het appartement zou verlaten, bond hij haar vast en ook haar twee vriendinnen die op dat moment aanwezig waren.

Op 17 maart kreeg de politie van Centrum een melding binnen dat vrouwen in gijzeling werden gehouden in het appartement. De politie ging ter plaatse voor onderzoek en trof de drie slachtoffers aan die uit hun benaderde positie bevrijd werden.

De vrouwen deden aangifte tegen Delmaris. Zij verklaarden ook hij ze had bedreigd met een vuurwapen. Op dat moment was de verdachte niet ter plaatse.

De volgende dag hij zich aan op het politiebureau Centrum en werd hij hangende het onderzoek ingesloten.

Delmaris en de slachtoffers hebben de Cubaanse nationaliteit.

Deze zaak is voor nader onderzoek door de politie van Centrum overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…